Mentális felvételi – Felvételi felkészítő, stresszkezelő csoport gimibe készülőknek

Gimnáziumba készülő tanulók mentális , érzelmi felkészítése a felvételire

Mentális felvételi - Felvételi felkészítő, stresszkezelő gimibe készülőknek

Már nagyon belejöttetek a felvételi feladatsorok gyakorlásába, de mégis izgultok, hiszen az igazi megmérettetés, a gimnáziumi felvételi még csak most következik? Nem vagytok egyedül! A felvételi időszakban a legtöbb diák kimerültnek, bizonytalannak érzi magát, és a közelgő írásbeli vizsga gyakran szorongást vált ki. Ez a felvételi felkészítő, stresszkezelő csoport gimibe készülőknek pont arra van, hogy a te gyereked ne járjon így!

A sikeres írásbeli vizsga, a pozitív élmény kulcsa a gyermek önmagába vetett hitében és stresszkezelési képességében rejlik! Támogasd őt abban, hogy nyugodtan és magabiztosan nézzen szembe a felvételivel, szeretettel várjuk a „Mentális felvételi”  6 héten át tartó, felkészítő csoportjába!

Mi vár rá az intenzív Mentális felvételi – Felvételi felkészítő, stresszkezelő csoport gimibe készülőknek foglalkozásain?

Hat héten át, heti egy alkalommal biztonságos és támogató környezetben segítünk gimnáziumba készülő gyermekednek abban, hogy minél könnyebben vegye az előtte álló megpróbáltatást!

  • Az alkalmak során a diákok megtanulják a felvételi vizsgahelyzettel kapcsolatos negatív gondolatokat elengedni, átformálni, és személyre szabott önerősítő mondatokat alkalmazni.
  • Konkrét, stresszoldó technikákat sajátítanak el, amelyek hatékonyan segítenek a pillanatnyi feszültség kezelésében.
  • A diákok megismerik saját erőforrásaikat, ebből merítve pedig önbizalommal tele tudják megírni a felvételi vizsgát.
  • A csoportban a diákok egymástól is sokat tanulhatnak, így egy támogató, biztonságos légkörben készülhetnek fel mentálisan is az előttük álló kihívásra, a gimnáziumi felvételi vizsgára.

Szeretnéd, hogy gyermeked nyugodt, magabiztos és felkészült legyen a gimnáziumi írásbeli felvételi vizsgán? Akkor csatlakozzatok most a MindWell Pszichológiai Központ Mentális felvételi felkészítő csoportjához!

További tudnivalók a Parapukkasztó – Mentális felvételi – Felvételi felkészítő, stresszkezelő csoport gimibe készülőknek foglalkozásairól

Csoportvezető szakemberünk

Budavári Eszter Pszichológus, pedagógiai szakpszichológus, óvoda és iskola szakpszichológus Mindwell Pszichológiai Központ Budapest

Budavári Eszter

Pedagógiai szakpszichológus

Kiknek szól? 12-14 éves gyerekeknek

A csoportfoglalkozás indulása, időtartama:

  • 2024. november 18.-i indulással, 6 héten át,
    hétfőnként 17-18 óra

Mennyibe kerül? 60 000 Ft / fő

Maximális létszám: 10 fő

A csoportfoglalkozások helyszíne: Mindwell Pszichológiai Központ, Budapest 1122 Goldmark Károly utca 3.

A jelentkezés véglegesítéséhez a foglalkozás díjának 50 %-át szükséges előlegként befizetni. A csoportfoglalkozás lemondása esetén a díj visszatérítésére nincs lehetőség.

Ha többen jelentkeztek egyszerre, 10% kedvezményt kaptok a csoportfoglalkozás díjából! A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható!