Szolgáltatások

Kiváló szakembereink és személyre szabott pszichológiai szolgáltatásainkkal folyamatos és gyors segítséget nyújtunk a hozzánk forduló családoknak és azok tagjainak – legyen szó gyerekekről, felnőttekről, párokról -, lelki és önismereti kérdésekben.

Szolgáltatásaink személyesen vagy online is elérhetők.

Egyéni tanácsadás

Segítség

Felnőtt tanácsadás és konzultáció

Mindannyiunk életében vannak időszakok, amikor úgy érezzük, nem tudjuk irányítani sorsunkat, csak sodródunk. Olykor ezek megoldására hiába törekszünk egyedül, a család vagy a barátok segítségével.

Család

Szülőkonzultáció

A szülőkonzultáció egy olyan folyamat, aminek során a pszichológus szakember és a szülők közötti együttműködésben célul tűzik ki a gyermekek nevelésének támogatását és a családi harmónia megteremtését.

Óvoda

Gyermekkonzultáció

A gyermek nevelése során számos olyan nehézség, kihívás merülhet fel, ami minden próbálkozás ellenére is tartósan jelen van, a gyermek pedig nem tudja megfogalmazni érzéseit.

Kamaszkor

Kamasz és fiatal felnőtt konzultáció

A kamaszoknak és a fiatal felnőtteknek szóló pszichológiai tanácsadás, konzultáció segítséget nyújt az életmódváltás, az új feladatokkal járó felelősségek elfogadásában, az egyéni út és célok meghatározásában.

Párkapcsolat

Párterápia

A párterápia többféle módszert alkalmazva támogatja a párokat a kapcsolatukban megjelenő, az együttélésüket terhelő problémák beazonosításában, a kiváltó okok megértésében és megoldásában.

Válás

Családterápia

A családterápia többféle módszert alkalmazva támogatja a családokat és a családon belüli kapcsolatokat az együttélésüket terhelő problémák beazonosításában éppúgy, mint  a kiváltó okok megértésében és megoldásában.