Túlélőkészlet iskolapszichológus szakembereknek 2.

Osztályfoglalkozás tervezése – Fókuszban a kiskamaszok érzelemszabályozása

Workshop iskolapszichológus és más, segítő szakmában dolgozó szakembereknek

Túlélőkészlet friss iskolapszichológus szakembereknek

Szeretettel várjuk az iskolapszichológus és az iskolapszichológia iránt érdeklődő szakembereket a Mindwell Szakmai Műhely workshopján, melynek témája az iskolapszichológiai osztályfoglalkozások összeállítása lesz. A 2024. március 23-án 9:00-13:00 tartó workshopon fókuszban a kiskamaszok érzelemkezelése lesz.

Miről lesz szó a Túlélőkészlet iskolapszichológusok szakembereknek 2. workshopon?

A négy órás interaktív alkalom során röviden bemutatjuk a csoportalakulás, csoportvezetés elméleti alapjait és kitérünk az iskolában megjelenő csoportvezetői kérdésekre, dilemmákra.

Majd a tapasztalati tanulás jegyében megjelenítünk egy dühkezelés témáját feldolgozó 45 perces csoportfoglalkozást. Ezt az osztályokkal történő munka során rögtön alkalmazhatják is majd a résztvevők!

A workshop második blokkjában az osztályfoglalkozások kezdő és zárógyakorlatait mutatjuk be, melyet  saját tematikájú osztályfoglalkozás kicsoportos kidolgozása és nagycsoportos megbeszélése követ.

Ha kíváncsi vagy hogyan hozhatod ki magadból a legtöbbet, és hogyan válhatsz még sikeresebbé ezen a pályán, várunk téged is sok-sok gyakorlattal és támogató energiával! Azokat a más, segítő szakmában dolgozókat is szeretettel várjuk, akik maguk ugyan nem iskolapszichológus szakemberek, de szívesen elmerülnek mélyebben ebben a témában.