Túlélőkészlet friss iskolapszichológus szakembereknek

Workshop iskolapszichológus és más, segítő szakmában dolgozó szakembereknek

Túlélőkészlet friss iskolapszichológus szakembereknek

Hogy milyen iskolapszichológus szakembernek lenni? Izgalmas, színes és inspiráló, ám sokszor nehéz és olykor bizonytalanságokkal teli is. Csatlakozz hozzánk az izgalmas és inspiráló workshopon, ahol mélyebben megismerheted az iskolapszichológia világát.

Miről lesz szó a Túlélőkészlet friss iskolapszichológus szakembereknek workshopon?

Közösen elmerülünk a pályaidentitás kérdéseiben, felfedezzük az önmarketing – más néven personal branding – rejtelmeit, és kitérünk a hatékony csoportfoglalkozások tervezésére is. Célunk a pályakezdő szakemberek támogatása tudásunk és tapasztalataink átadásával!

Hiszünk benne, hogy a közösség támogató ereje, a sikerek, kihívások megosztása, az interaktív eszmecsere és gyakorlatok segítségével fejlődhetnek igazán a szakmai készségeink és az önbizalmunk is!

Ha kíváncsi vagy hogyan hozhatod ki magadból a legtöbbet, és hogyan válhatsz még sikeresebbé ezen a pályán, várunk téged is sok-sok gyakorlattal és támogató energiával! Azokat a más, segítő szakmában dolgozókat is szeretettel várjuk, akik maguk ugyan nem iskolapszichológus szakemberek, de szívesen elmerülnek mélyebben ebben a témában.