Szülői kiégés

Szakmai workshop a szülői kiégésről és bűntudatról kifejezetten családokkal, gyermekekkel foglalkozó, segítő szakmában dolgozó szakemberek – és minden érdeklődő számára

Szülői kiégés

Várunk 2023. december 2-án, szombaton 9 órai kezdettel a Szülői kiégés workshopon, amelyet kifejezetten családokkal, gyermekekkel foglalkozó, segítő szakmában dolgozó szakemberek – és minden más érdeklődők – számára szerveztünk. Célunk, hogy a közösség támogató erejére támaszkodva interaktív eszmecsere és gyakorlatok segítségével jobban elmélyedhessünk ebben a témakörben!

Szó lesz arról, melyek azok a társadalmi  feltételek, egyedi élethelyzetek, amelyek fokozzák a stresszt és a túlterheltséget, és végül a szülői kiégéshez vezethetnek. Beszélünk ennek veszélyeiről is, miközben – prevenciós szempontból – körbejárjuk az empátia, a kimerülés fogalmát. Majd kitérünk az öngondoskodásra, illetve az egészséges határok kialakítására.

Ha szeretnél a fenti témában nagyobb jártasságra szert tenni, hogy hatékonyabban tudd támogatni az ezzel küszködő családokat, vagy magad is érintett vagy, várunk téged is sok-sok kérdéssel, gondolattal, gyakorlattal és támogató energiával!