Segítő kommunikáció workshop

Kommunikációs technikák a pályára készülő és pályakezdő pszichológus szakembereknek

Segítő kommunikáció workshop szakembereknek

A pályára készülő vagy pályakezdő pszichológus szakember vagy? Szeretnéd tudni, hogyan alakíthatsz ki biztonságos terápiás légkört és hogyan segíthetsz a kliensnek megérkezni ebbe? Hogyan támogathatod a hozzád fordulókat a folyamat során bizonyos kommunikációs technikákkal? Hogyan kommunikálj a klienssel, ha ezt esetleges folyamatbeli elakadás vagy továbbküldési szándék indokolttá teszi? Várunk téged is a Mindwell Pszichológiai Központ szakmai, Segítő kommunikáció workshopján!

Az interaktív szakmai workshop során szó lesz többek között arról a fenti kérdések átbeszélése és a felnőtt kliensekkel való kommunikációs technikák mellett a gyermekekkel és kamaszokkal történő folyamatokra is kitérünk. Utóbbi esetben a szülőkkel való kommunikáció is fókuszba kerül a rendezvény folyamán.

Kiknek ajánljuk a Segítő kommunikáció workshopot?

  • Olyan, a pályára készülő leendő pszichológusoknak, akik már most tudatosan tervezik pályájukat
  • Olyan pályakezdő pszichológusoknak, akik szeretnének magabiztosabbá és még jobb szakemberré válni ezen a pályán
  • Olyan, nem feltétlenül pályakezdő szakembereknek, akik nyitottak az újra, a tanulásra

Ha kíváncsi vagy, hogyan ügyesedhetsz és válhatsz még magabiztosabbá a segítői kommunikációdban, várunk téged is – sok-sok gyakorlattal és támogató energiával! Azokat az érdeklődőket is szeretettel várjuk, akik maguk ugyan nem feltétlen pályakezdő szakemberek, de szívesen gazdagítanák eszköztárukat!