Gyász a késleltetett gyermekáldásban

Pszichológiai workshop a gyermekáldásra várakozás, a sikertelenség és a reményvesztettség témáiban minden érdeklődő számára

Kamasz balansz

Szeretettel meghívunk minden érdeklődőt a Gyász a késleltetett gyermekáldásban című workshopra, ahol mélyebben elmerülhetünk a gyermekáldásra várakozás, a sikertelenség és a reményvesztettség témáiban. Pszichológusként tudjuk, hogy a termékenységi zavarokkal küzdő klienseink élete súlyos kihívásokkal és fájdalmakkal teli lehet. 

A workshop célja, hogy segítséget nyújtsunk megérteni és hatékonyan támogatni a gyász folyamatát ebben a kontextusban. Megismerhetjük a termékenységi zavarok okozta gyász különleges jellemzőit és azt, hogyan hathat ez a pácienseink mentális állapotára.

Számba vesszük azokat a lehetséges tényezőket és veszteségeket, melyek a gyászfolyamat megjelenéséhez hozzájárulhatnak (elveszített álmok, jövőkép és énkép megváltozása, stb).  Majd együtt elgondolkodunk a remény, értelemkeresés és az értelemadás helyén (Kessler-féle 6. gyászfázis) a tanácsadási, illetve a gyász folyamatban.

Ha szeretnél a fenti témában nagyobb jártasságra szert tenni, hogy szakemberként hatékonyabban tudd támogatni az ezzel küszködő, hozzád forduló párokat, családokat, vagy magánemberként érdekel a téma, várunk téged is sok-sok kérdéssel, gondolattal, gyakorlattal és támogató energiával.

A workshop előadója

Pollák Éva, a Mindwell Pszichológiai Központ szakmai vezetője, tanácsadó szakpszichológus, pár- és családterapeuta

Pollák Éva

Szakmai vezető, tanácsadó szakpszichológus, pár- és családterapeuta

További fontos tudnivalók

A workshop helyszíne: Mindwell Pszichológiai Központ, Budapest 1122, Goldmark Károly utca 3. fszt. 1.

Időpont: 2023. november 25. szombat, 9-13.00

Minimális létszám: 12 fő

Maximális létszám: 25 fő

Hozzájárulási díj: 15 000 Ft / fő