Asszertív viselkedés támogató workshop

Hatékony gyakorlati támogató technikák klienseid asszertivitásának és kommunikációjának fejlesztéséhez

Asszertív viselkedést támogató workshop szakembereknek

Szeretnéd tudni, szakemberként hogyan segíthetsz klienseidnek még hatékonyabban a határok meghúzásában és a magukért való kiállásban? Szeretnéd, ha a hozzád fordulók gyorsan felismernék és gyorsan átlátnák a kommunikációs akadályokat, szorongásokat és hiedelmeket?  Várunk workshopunkon, ahol olyan technikákat sajátíthatsz el, amelyekkel mindennapi munkád során hatékonyan segíthetsz klienseidnek az asszertív viselkedés kialakításában, gyakorlásában és a hatékonyabb kommunikálásban!

A kapcsolatokban jelentkező feszültségek és félreértések gyakran a nyílt és őszinte kommunikáció hiányából fakadnak. Számos szorongás és téves hiedelem akadályozhatja a hatékony kommunikációt, ami negatívan befolyásolja a szakmai és személyes kapcsolatokat egyaránt. A Mindwell Pszichológiai Központ Asszertív viselkedés támogató workshopja arra fókuszál, hogy még jobban segíthesd klienseidnek összehangolni kommunikációs szándékaikat a tényleges kommunikációs viselkedésükkel.

Miért érdemes részt venned az Asszertív viselkedés támogató workshopon?

  • A workshop segíthet, hogy szakemberként még hatékonyabban támogathasd klienseidet kommunikációs készségeik fejlesztésében.
  • Megtanulhatod, hogyan teheted számukra még  hatékonyabbá saját szükségleteik képviseetét, miközben tiszteletben tartják mások igényeit is.
  • Olyan eszközöket kapsz a kezedbe, amelyekkel könnyebb kialakítani a nyílt és őszinte kommunikációt, így pedig a munkatársaiddal és klienseiddel is javíthatod a kapcsolatodat.
  • Gyakorlatorientált workshopunk olyan tudást ad a kezedbe, amit akár azonnal is bevethetsz majd a mindennapi munkád során.

Ha szeretnél még hatékonyabb segítővé válni kliensed oldalán, ha jól jönnének gyakorlati eszközök és technikák a fenti területekhez, akkor várunk téged is ezen a gyakorlati fókuszú, támogató hangulatú workshopon!