Z-k és Alfák: a generációs különbségekről és különlegességekről

Mindwell Szülősuli webinársorozat

Pszichológus

Elhangzott már a fejedben az a mondat, hogy ezek a mai gyerekek…? Nem érted sokszor, hogy a gyereked, unokád miért úgy viselkedik, beszél vagy cselekszik, ahogy? Szeretnéd jobban érteni őt és összezárni a köztetek keletkezett generációs szakadékot?

A mai modern társadalomban erősen tapasztalhatók az egyes generációk hozzáállásának és szokásainak különbözőségei. A Z és Alfa generációk már hamisítatlan digitális bennszülöttek. De ez vajon hogyan befolyásolja a szemléletmódjukat, kommunikációjukat és az értékrendjüket? Mik a rájuk jellemző tulajdonságok? Gondolkodjunk együtt, mert a generációs különbségek megértése hosszú távon lehetővé teszi a hatékonyabb kommunikációt és együttműködést is szülők és gyermekeik között.

Előadó: Hermann-Kiss Fanni, pszichológus, komplex integratív gyermekkonzulens-jelölt

Időpontok: 2023. december 9. szombat, 09:00-10:30

Helyszín: online

Részvételi díj: 5900 Ft / alkalom + fél óra díjmentes kérdezési lehetőség

Kinek szól: minden szülőnek és nagyszülőnek, aki meg szeretné érteni, hogy a mai fiatalok és gyerekek generációja hogyan gondolkodik és miben más – és persze minden pszichológia iránt érdeklődőnek

A webinár menetrendje:

09:00-10:00 – az előadás első része

10:00-10:30 – interaktív kérdezz-felelek: tedd fel te is majd kérdésedet!

A webinárra való regisztráció a részvételi díj befizetésével és annak visszaigazolásával válik érvényessé. Az esemény eléréséről és további információkról a részvételi díj befizetése után küldünk részletes információt.

A webinár anyaga a későbbiek során nem visszanézhető.

A webinárról való hiányzás esetén a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni.