Szülővé válás

Túlélési kalauz a baba születése utáni 6 hónapra

Mindwell Szülősuli webinársorozat

Szülői kiégés

Most születetett kisbabátok, de nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy korábban elképzeltétek? A finom babaillat és az édesen alvó gyerek helyett valami egészen mást kaptatok? Az idill helyett kemény napokat és éjszakákat éltek át? Most várjátok a babát vagy még csak beszélgettek a gyerekvállalásról, és szeretnétek reális képet kapni arról, hogy mi vár rátok az első fél évben?

Regisztráljatok most webinárunkra, és szedjük le együtt a rózsaszín vattacukrot az újszülöttel való életről, hogy valóban felkészülten vághassatok neki az összecsiszolódásnak és a szülővé válás itt-ott rögös útjának. Vizsgáljuk meg együtt, mely vágyképek irreálisak a szülőséggel és egy babával kapcsolatban, milyen érzésekre számíthattok, amiket a bűntudat követhet és milyen akadályokra várnak majd az első hetekben-hónapokban. Elvárás mentesen, mert így is lesz elég teher rajtatok.

Előadó: Fülöp Kata, csecsemő-szülő kapcsolati konzulens, képzésben lévő lévő pàr- és családterapeuta, pszichológus és pszichológia szakos tanár

Időpontok: 2024. január 25. csütörtök, 17:00-18:05

Helyszín: online

Részvételi díj: 5900 Ft / alkalom + 20 perc díjmentes kérdezési lehetőség

Kinek szól: minden szülőnek, akinek 6 hónaposnál fiatalabb babája van, minden leendő szülőnek vagy gyermeket tervezőnek – és persze minden pszichológia iránt érdeklődőnek

A webinár menetrendje:

17:00-17:45 – előadás

17:45-18:05 – interaktív kérdezz-felelek: tedd fel te is majd kérdésedet!

A webinárra való regisztráció a részvételi díj befizetésével és annak visszaigazolásával válik érvényessé. Az esemény eléréséről és további információkról a részvételi díj befizetése után küldünk részletes információt.

A webinár anyaga a későbbiek során nem visszanézhető.

A webinárról való hiányzás esetén a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni.