Szakács, logisztikus, tanár, projekt manager: a szülőkről és ezer meg egy szerepükről

Mindwell Szülősuli webinársorozat

Családi harmónia

Megvan az az érzés, amikor este, munkából hazaesve jut eszedbe, hogy a másnapi osztálybulira még sütit kell sütnöd? Vagy amikor azon agyalsz, hogyan tudod megoldani, hogy eljuss a gyerek farsangjára, mert azt péntek délelőttre tették?

Mindent megteszünk, hogy megfeleljünk a különböző szerepeknek, amiket az életben betöltünk: szülők, társ, barátok és munkatársak, de vannak helyzetek, amikor ez nehéz feladat. A webináron és az azt követő beszélgetésben azt járjuk körül, mennyire vagyunk tudatában annak, hogy ezek a szerepek és szerepelvárások hogyan hatnak ránk és a körülöttünk lévőkre? És vajon tudjuk-e, miként ötvözhetjük őket harmonikusan és kiegyensúlyozottan?

Előadó: Dr. Koltói Lilla, tanácsadó szakpszichológus, CBT terapeutajelölt, gyászcsoportvezető, egyetemi adjunktus

Időpontok: 2024. február 8. csütörtök, 17:00-18:00

Helyszín: online

Részvételi díj: 5900 Ft / alkalom + 15 perc díjmentes kérdezési lehetőség

Kinek szól: minden szülőnek, aki néha azt sem tudja, éppen melyik szerepében kellene megfelelnie – és persze minden pszichológia iránt érdeklődőnek

A webinár menetrendje:

17:00-17:45 – előadás

17:45-18:00 – interaktív kérdezz-felelek: tedd fel te is majd kérdésedet!

A webinárra való regisztráció a részvételi díj befizetésével és annak visszaigazolásával válik érvényessé. Az esemény eléréséről és további információkról a részvételi díj befizetése után küldünk részletes információt.

A webinár anyaga a későbbiek során nem visszanézhető.

A webinárról való hiányzás esetén a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni.