Stressz-szelidítő kamaszkorban

Mindwell Szülősuli webinársorozat

Mentális egészség

Szinte naponta találkozunk ezzel a jótanáccsal: “Kerüld a stresszt!” De vajon mi is az a stressz, és hogyan tudnánk megbarátkozni vele? Hogyan küzdjön meg egy kamasz az iskola vagy a kortárs kapcsolatok okozta stresszel? Mi az, ami igazán hatékony lehet, és mit érdemes elkerülni a stresszel való megküzdés során? Hogyan segíthetünk a kiskamaszoknak és a nagykamaszoknak megbirkózni a mindennapi kihívások okozta stresszel?

A stressz nem szükségszerűen rossz, és az, ahogyan kezeljük, azon is áll, hogy megtanultuk-e hatékonyan kezelni – mondjuk a szüleinktől. A webinár során többek között a fenti kérdésekre keressük majd a választ és igyekszünk olyan módszereket mutatni, amiket a kamaszgyereknek átadva ő is hatékonyan alkalmazhat majd stresszhelyzetben.

Előadó: Budavári Eszter, Pszichológus, pedagógiai szakpszichológus

Időpontok: 2024. január 18. csütörtök, 17:00-18:05 vagy 2024. február 2. péntek, 17:00-18:05

Helyszín: online

Részvételi díj: 5900 Ft / alkalom + 20 perc díjmentes kérdezési lehetőség

Kinek szól: minden szülőnek, akinek kiskamasz és nagykamasz gyermeke van – és persze minden pszichológia iránt érdeklődőnek

A webinár menetrendje:

17:00-17:45 – előadás

17:45-18:05 – interaktív kérdezz-felelek: tedd fel te is majd kérdésedet!

A webinárra való regisztráció a részvételi díj befizetésével és annak visszaigazolásával válik érvényessé. Az esemény eléréséről és további információkról a részvételi díj befizetése után küldünk részletes információt.

A webinár anyaga a későbbiek során nem visszanézhető.

A webinárról való hiányzás esetén a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni.