Óvodából iskolába

Legyen zökkenőmentes az iskolakezdés és élmény a tanulás!

Mindwell Szülősuli webinársorozat

Lelki jóllét

A te gyereked is most ment vagy megy majd iskolába? Aggódsz, hogy fogja megugrani ezt a lépcsőfokot? Hogyan fog boldogulni a tanulással? Hogyan maradhat meg nála a tudásvágy?

Az iskolába még egy óvodás érkezik, akinek a nagy változás miatt fontos a szülői támogatás is. Legyen zökkenőmentes az átmenet a gyermek és a család számára is! A webinár során foglalkozunk a tanuláshoz való pozitív hozzáállás kialakításával és megőrzésével, a teljesítményhez való egészséges viszonyulással és azzal, hogyan segíthetünk jól a gyereknek a tanulásban, úgy, hogy sikeresen vegye később is az akadályokat az iskolában!

Előadó: Dr. Koltói Lilla, tanácsadó szakpszichológus, CBT terapeutajelölt, gyászcsoportvezető, egyetemi adjunktus

Időpontok: 2024. január 11. csütörtök, 17:00-18:05

Helyszín: online

Részvételi díj: 5900 Ft / alkalom + 20 perc díjmentes kérdezési lehetőség

Kinek szól: minden szülőnek, akinek gyermeke most kezdte az általános iskolát, vagy épp most lett nagycsoportos és jövőre lesz iskolás – és persze minden pszichológia iránt érdeklődőnek

A webinár menetrendje:

17:00-17:45 – előadás

17:45-18:05 – interaktív kérdezz-felelek: tedd fel te is majd kérdésedet!

A webinárra való regisztráció a részvételi díj befizetésével és annak visszaigazolásával válik érvényessé. Az esemény eléréséről és további információkról a részvételi díj befizetése után küldünk részletes információt.

A webinár anyaga a későbbiek során nem visszanézhető.

A webinárról való hiányzás esetén a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni.