Gyermekközpontú válás

Mindwell Szülősuli webinársorozat

Lelki egészség

Már nem menthető a házasságotok, de ott van(nak) a gyerek(ek)? Nem tudjátok, hogyan mondjátok el nekik a helyzetet? Mit érdemes és hogyan mondani, ha most hoztátok meg a döntést, mit, ha már elköltözött az egyik szülő, de még zajlik a válás, vagy akkor, amikor már hivatalossá is vált a dolog? Hogyan óvható meg ilyen helyzetben a gyermek(ek) lelki és mentális egészsége?

Regisztrálj most webinárunkra, és segítünk abban, milyen szempontokat és célokat tartsatok szem előtt a válás közben és után a gyerekek érdekében. Milyen nehéz, a gyermeki gondolkodásból fakadó helyzetekre érdemes előre felkészülnötök és hogyan tudjátok ezeket jól kezelni. Támpontokat is adunk ahhoz, hogyan tudjátok támogatni a gyermeke(i)teket ebben a is komoly krízishelyzetben!

Előadó: Hermann-Kiss Fanni, pszichológus, komplex integratív gyermekkonzulens-jelölt

Időpontok: 2023. november 30. csütörtök, 17:00-18:30

Helyszín: online

Részvételi díj: 5900 Ft / alkalom + fél óra díjmentes kérdezési lehetőség

Kinek szól: minden szülőnek vagy szülőpárnak, akik válás előtt állnak, vagy már zajlik, esetleg már lezajlott a válásuk – és minden pszichológia iránt érdeklődőnek

A webinár menetrendje:

17:00-18:00 – előadás

18:00-18:30 – interaktív kérdezz-felelek: tedd fel te is majd kérdésedet!

A webinárra való regisztráció a részvételi díj befizetésével és annak visszaigazolásával válik érvényessé. Az esemény eléréséről és további információkról a részvételi díj befizetése után küldünk részletes információt.

A webinár anyaga a későbbiek során nem visszanézhető.

A webinárról való hiányzás esetén a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni.