Alsóból felsőbe

Gyerekek a kiskamaszkor küszöbén

Mindwell Szülősuli webinársorozat

Mentális egészség

Alsóból felsőbe megy a gyereked? Vajon milyen változásokra kell számítanotok ebben a helyzetben? Mennyivel lesz nehezebb az iskolai élet számára – és számodra – a felsőbb osztályokban?

Pszichológiai értelemben a krízis nemcsak egy negatív életeseményt jelenthet, hanem kapcsolódik a változásokhoz, izgalmas átmenetekhez, kihívásokhoz is. Ilyenek az életkori változások is. Gyermekkorban ezek a „szakasz átlépések” erőteljesen beágyazódnak az oktatási, iskolai környezetbe. Az egész család megszokott menetrendjét felborítja megváltoztatja, amikor első osztályba kerül a gyermek, amikor alsóból felsőbe lép, vagy felvételizik, majd középiskolás lesz.

A webinár során az alsó osztályokból a felső osztályokba lépés örömeire, bánataira, nehézségeire és az ebben az életszakaszban megszerezhető énerőkre tekintünk rá a pszichológia szemszögéből – közösen a résztvevőkkel.

Előadó: Mariháziné Dombi Annamária, tanácsadó szakpszichológus, egyetemi tanársegéd, tréner

Időpontok: 2024. január 12.péntek, 17:00-18:00 vagy 2023. február 9. péntek, 17:00-18:00

Helyszín: online

Részvételi díj: 5900 Ft / alkalom + 15 perc díjmentes kérdezési lehetőség

Kinek szól: minden szülőnek, akinek gyermeke még az alsó osztályok egyikébe jár az általános iskolában, vagy épp most lett felsős – és persze minden pszichológia iránt érdeklődőnek

A webinár menetrendje:

17:00-17:45 – előadás

17:45-18:00 – interaktív kérdezz-felelek: tedd fel te is majd kérdésedet!

A webinárra való regisztráció a részvételi díj befizetésével és annak visszaigazolásával válik érvényessé. Az esemény eléréséről és további információkról a részvételi díj befizetése után küldünk részletes információt.

A webinár anyaga a későbbiek során nem visszanézhető.

A webinárról való hiányzás esetén a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni.