Támogató önismereti és magabiztossági növelő csoport kisiskolásoknak

6-10 éves kisiskolás gyerekeknek

BETELT!

Belső világom -  kreatív önkifejezés kisiskolásoknak csoportfoglalkozás

Különleges utazásra hívjuk a kisiskolásokat, aminek során lehetőségük van az elcsendesülésre, a figyelmes jelenlét gyakorlására, kreatív képzelőerőjük és önkifejezésük fejlesztésére.

A Támogató önismereti csoport kisiskolásoknak csoportban újra felfedezzük a képzelőerő fontosságát és fejlesztjük azt a gyerekekben. Így teremthetjük meg a lehetőséget arra, hogy ne csak a külső világ automatikus képeivel táplálkozzanak, hanem belső világukban is gazdagodjanak.

Mi vár rá a Támogató önismereti és magabiztosság növelő csoport kisiskolásoknak csoportban?

Vezetett relaxáció segítségével és az ezekre épülő művészetterápiás technikákkal fogjuk feltárni a gyerekek belső világának gazdagságát. Ezek a módszerek egyedülálló módon segítik a gyerekeket az önismeret és az öröm megtapasztalásában.

Célunk, hogy  a csoportfoglalkozások során egy inspiráló környezetet teremtsünk, ahol a résztvevő gyerekek fejleszthetik kreatív képzelőerejüket, fantáziájukat. Ahol biztonságos környezetben fedezhetik fel belső erőforrásaikat, miközben érzelmileg tudatosodhatnak és fejlődhetnek is.

Nyári ,,táborunk”: félnapos (3 órás), étkezés nélküli, napközis nyári tábor.

Jelentkezés feltétele: 

  • szülőkkel előzetes konzultáció (1 alkalom, 15 perc), ennek során beszélgetünk a gyermekről, kedvelt tevékenységeiről, érzelmekkel való kapcsolatáról
  • csoport végén visszajelző konzultáció a szülőknek (15 perc)

Csoportvezető szakemberünk

Budavári Eszter

Budavári Eszter

Pedagógiai szakpszichológus

Kiknek szól? 6-10 éves kisiskolás gyerekeknek

A csoportfoglalkozás időtartama:

  • 2024. július 8-12., hétfőtől péntekig 13-16 óra

Mennyibe kerül? 65 000 Ft / fő

Maximális létszám: 10 fő

Ha többen jelentkeztek egyszerre, 10% kedvezményt kaptok a csoportfoglalkozás díjából! A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható!