Sikeres konfliktuskezelés kiskamaszoknak

Csoportfoglalkozás 10-12 éves kiskamasz gyerekeknek

BETELT!

Magabiztos konfliktuskezelés kiskamaszoknak

Már az iskolában is találkozhatnak a gyerekek konfliktusokkal, feszültségekkel és nézeteltérésekkel. Sok olyan kiskamasz van, akiknek ezek hatékony kezelése komoly problémát okoz, bármennyire is igyekeznek! Pedig nem szükségszerű, hogy ezek elszigeteljék a többiektől! Csoportfoglalkozásunk során azon dolgozunk majd a gyerekekkel, hogy sikeresen megugorják ezeket az akadályokat!

Mi vár rá a Sikeres konfliktuskezelés kiskamaszoknak csoportban?

Ezúton egy olyan kalandra invitáljuk kiskamasz gyermekedet, aminek során ellátogathat velünk a Békés Birodalomba. Egy olyan helyre, ahol a konfliktusok varázslatos kalanddá válnak!

A hét folyamán biztonságos közeget teremtve a gyerekeknek, együtt fedezzük fel, hogyan lehet megérteni mások nézőpontját, miből és hogyan születhetnek konfliktusok, ezekre hogyan tudunk békés megoldást találni, és hogyan építhetjük fel a másik féllel az együttműködést.

A fenti készségek elsajátításához használni fogjuk a kreatív gondolkodást, a szerepjátékokat és a csapatjátékokat is. Interaktív beszélgetésekkel válunk majd egyre inkább a konfliktuskezelés művészeivé. Még saját varázseszközöket is alkotunk, hogy szimbolikus formában is megdolgozzuk és a gyerekek magukkal vihessék új készségeiket és képességeiket. És ami a legfontosabb: itt nemcsak tanulunk majd, de a fenti tevékenységek segítségével megtapasztalhatják azt is, hogyan változtathatjuk át a konfliktusokat lehetőségekké.

Nyári ,,táborunk”: félnapos (3 órás), étkezés nélküli, napközis nyári tábor.

Jelentkezés feltétele:

  • szülőkkel előzetes konzultáció (15 perc), amely során beszélgetünk a gyermekről, kedvelt tevékenységeiről, érzelmekkel való kapcsolatáról
  • csoport végén visszajelző konzultáció a szülőknek (15 perc)

Csoportvezető szakemberünk

Budapesti pszichológus

Mariháziné Dombi Annamária

Tanácsadó szakpszichológus, egyetemi tanársegéd

Kiknek szól? 10-12 éves kiskamasz gyerekeknek

A csoportfoglalkozás időtartama: 2024. július 22-26., hétfőtől péntekig 13-16 óra

Mennyibe kerül? 65 000 Ft / fő

Maximális létszám: 10 fő

Betelt!