Hatékony önbizalom és magabiztosság növelő csoport kamaszoknak

15-19 éves kamaszoknak

BETELT!

Így neveld az önbizalmad! - társaskészség-fejlesztő csoport kamaszoknak

Izgulsz, szorongsz, amikor a társas helyzetekben kell helytállnod? Szeretnél ilyenkor magabiztosabban fellépni? Érdekel, hogyan tudnál hatékonyabban kommunikálni másokkal? Kíváncsi vagy, hogyan kezelheted jobban az érzelmeidet? Szeretnéd fejleszteni a kapcsolataidat másokkal? Gyere és csatlakozz a kamaszoknak szóló Hatékony önbizalom és magabiztosság növelő csoportunkhoz!

Mi vár rád a Hatékony önbizalom és magabiztosság növelő csoport kamaszoknak foglalkozásain?

Az önbizalom olyan kincs, amit felfedezhetsz és fejleszthetsz is. Csoportfoglalkozásunkon arra összpontosítunk majd, hogy a társas készségek segítségével hogyan építheted fel, erősítheted meg az önbizalmadat. Itt megtanulhatsz szabadabban, könnyedebben kommunikálni, hatékonyabban kezelni az érzéseidet.

Olyan biztonságos és inspiráló közeget teremtünk neked, amiben felépítheted az asszertív kommunikációs képességeidet, hogy magabiztosabban tudj kiállni az érdekeidért és jobban tud magad képviselni egy esetleges konfliktus során is. Így a nyár végén több önbizalommal, felszabadultabban, nyugodtabban vághatsz neki az új tanévnek, amiben már sokkal ügyesebben és hatékonyabban tudod majd társas kapcsolataidat is kezelni.

Nyári ,,táborunk”: félnapos (3 órás), étkezés nélküli, napközis nyári tábor.

Csoportvezető szakemberünk

Dr. Koltói Lilla

Dr. Koltói Lilla

Tanácsadó szakpszichológus, CBT terapeutajelölt, gyászcsoportvezető, egyetemi adjunktus

Kiknek szól? 15-19 éves kamaszoknak

A csoportfoglalkozás időtartama: 2024. július 16-19., keddtől péntekig 13-16 óra

Mennyibe kerül? 60 000 Ft / fő

Maximális létszám: 10 fő

A csoportfoglalkozás lemondása esetén a díj visszatérítésére nincs lehetőség.

Ha többen jelentkeztek egyszerre, 10% kedvezményt kaptok a csoportfoglalkozás díjából! A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható!