Gyakorlatias stresszkezelő csoport kamaszoknak

15-19 éves kamaszoknak

Belső erőforrások - stresszkezelő csoport kamaszoknak

Középiskolásként sokszor nehéz megküzdeni a mindennapok kihívásaival? Úgy érzed, a stressz elhatalmasodik rajtad, és nem tudsz mit tenni ellene? Akkor jelentkezz a kamaszoknak szóló Hatékony stresszkezelő csoportba és segítünk neked megszelídíteni a stresszt!

Mi vár a Gyakorlatias stresszkezelő csoport kamaszoknak foglalkozásain?

A csoportfoglalkozásokon sorra vesszük és átbeszéljük a feszültség lehetséges forrásait, a stressz fajtáit,  és természetesen hatékony technikákat is mutatunk ezek csökkentésére. Nem elméletben, hanem mindennap a gyakorlatban is kipróbálunk több olyan technikát, amik jól jöhetnek a mindennapokban! Igyekszünk olyan széles palettát bemutatni ezekből a módszerekből, hogy minden, a csoportban résztvevő kamasz megtalálhassa a leginkább hozzá illőt.

Mindeközben kreatív eszközökkel igyekszünk felfedezni a fiatalok belső erőforrásait. Célunk, hogy a csoport végére a serdülők megbarátkozzanak a stresszel. Jól lenni ugyanis nem azt jelenti, hogy állandóan biztonságos és nyugodt állapotban élünk, hanem azt,  hogy könnyedén tudunk mozogni az ellentmondásokkal, kockázattal, kalanddal vagy izgalommal teli helyzetek és a biztonságos, nyugodt állapot között. így a nyári csoportfoglalkozásunk után az új tanévben a fiatalok magabiztosabban nézhetnek majd szembe az iskola és a tanév nyújtotta kihívásokkal is!

Nyári ,,táborunk”: félnapos (3 órás), étkezés nélküli, napközis nyári tábor.

Csoportvezető szakemberünk

Budavári Eszter

Budavári Eszter

Pedagógiai szakpszichológus

Kiknek szól? 15-19 éves kamaszoknak

A csoportfoglalkozás időtartama: 2024. augusztus 12-16., hétfőtől péntekig 13-16 óra

Mennyibe kerül? 65 000 Ft / fő

Maximális létszám: 10 fő

A csoportfoglalkozás lemondása esetén a díj visszatérítésére nincs lehetőség.

Ha többen jelentkeztek egyszerre, 10% kedvezményt kaptok a csoportfoglalkozás díjából! A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható!