Egyensúlyt teremtő önismeret kamaszoknak

15-19 éves kamaszoknak

Éntükör - önismeret kamaszoknak csoportfoglalkozás

Kamaszként nehezen igazodsz ki a fejedben cikázó gondolatok között? Előfordul, hogy belegabalyodsz saját érzelmeid hálójába? Szeretnél egy kicsit több nyugit és egyensúlyt? Akkor az Egyensúlyt teremtő önismeret kamaszoknak csoportunk pont neked való!

Mi vár rád az Egyensúlyt teremtő önismeret kamaszoknak csoportfoglalkozáson?

Az Éntükör csoportban arra lesz lehetőséged, hogy mélyebben megismerd a saját belső világodat. Az önismeret ugyanis segít abban, hogy jobban megértsd saját motivációidat, céljaidat és értékeidet. Így képesek leszel tudatosabb döntéseket hozni és kiegyensúlyozottabb életet élni.

Belepillanthatsz majd a saját és mások tükrébe is. Látod majd tükröződni külsődet és belső érzéseidet, gondolataidat, reflektálhatsz önmagadra és másokra is.

Ebben a biztonságos és inspiráló közegben együtt fogjuk megvizsgálni, hogyan alakítják a szerepeink és a körülöttünk lévő emberek a saját képünket és énképünket. Felfedezzük, hogyan lehetünk autentikusak, hűek saját értékeinkhez és céljainkhoz a körülöttünk lévő társadalmi és kulturális elvárások között is.

A csoportfoglalkozás célja az, hogy olyan izgalmas és inspiráló környezetet teremtsünk az érdeklődő kamaszok számára, ahol biztonságban és támogatott közegben fedezhetik fel önmagukat. És ahol így még mélyebben megismerhetik érzéseiket és gondolataikat, nem utolsósorban pedig fejleszthetik az önismereti készségeiket.

Nyári ,,táborunk”: félnapos (3 órás), étkezés nélküli, napközis nyári tábor.

Csoportvezető szakemberünk

Budavári Eszter

Budavári Eszter

Pedagógiai szakpszichológus

Kiknek szól? 15-19 éves kiskamasz gyerekeknek

A csoportfoglalkozás időtartama:

  • 2024. július 29-augusztus 2., hétfőtől péntekig 13-16 óra

Mennyibe kerül? 65 000 Ft / fő

Maximális létszám: 10 fő

A csoportfoglalkozás lemondása esetén a díj visszatérítésére nincs lehetőség.

Ha többen jelentkeztek egyszerre, 10% kedvezményt kaptok a csoportfoglalkozás díjából! A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható!