Bátorító iskolafelkészítő csoport óvodásoknak a meséken keresztül

Nagycsoportos óvodás, iskolába készülő gyerekeknek

BETELT!

Lelki útravaló az iskolára  - iskolafelkészítő csoport

A mesékben a legkisebb gyerek mindig úgy vág neki a kalandoknak, hogy a szülei hamuba sült pogácsát rejtenek a tarisznyájába. A Lelki útravaló az iskolára csoportfoglalkozásunkon az iskolába készülő gyerekeknek rejtünk lelki útravalót mi is a tarisznyájába. Így az iskola felkészültebben, kevesebb szorongással és több énerővel kezdődhet majd számukra!

Mi vár gyermekedre a Bátorító iskolafelkészítő csoport óvodásoknak a meséken keresztül foglalkozásain?

A mesék erejével fogjuk megtanulni, hogyan lehet kifejezni az érzelmeket, bátorítani egymást, együttműködni akár az iskolában, akár azon kívül. A gyerekeket elkalauzoljuk a Varázserdőbe, ahol különböző kalandokat oldunk meg majd közösen. Mindeközben észrevétlenül fejlődik majd az együttműködési készségük.

A csoportfoglalkozások során a gyerekek mesehősök bőrébe bújnak majd, és így fedezzük fel az érzelmek birodalmát, ahol azt is megtanuljuk, hogyan lehetünk bátrak és támogatóak egymással.

A Varázserdőben járva meséket hallgatunk, alkotunk és persze játszunk. Mindeközben pedig minden egyes lépéssel közelebb kerülünk ahhoz, hogy megtaláljuk, megtapasztaljuk és bármikor elérhetővé tegyük a bátorságot és az együttműködés varázsát.

Nyári ,,táborunk”: félnapos (3 órás), étkezés nélküli, napközis nyári tábor.

Jelentkezés feltétele:

  • szülőkkel előzetes konzultáció (1 alkalom, 15 perc), amely során beszélgetünk a gyermekről, kedvelt tevékenységeiről, érzelmekkel való kapcsolatáról
  • csoport végén visszajelző konzultáció a szülőknek (15 perc)

Csoportvezető szakemberünk

Budapesti pszichológus

Mariháziné Dombi Annamária

Tanácsadó szakpszichológus, egyetemi tanársegéd

Kiknek szól? nagycsoportos óvodás, iskolába készülő gyerekeknek

A csoportfoglalkozás időtartama: 2024. július 22-26., hétfőtől péntekig 9-12 óra

Mennyibe kerül? 65 000 Ft / fő

Maximális létszám: 10 fő

A csoportfoglalkozás lemondása esetén a díj visszatérítésére nincs lehetőség.

Ha többen jelentkeztek egyszerre, 10% kedvezményt kaptok a csoportfoglalkozás díjából! A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható!