Mindwell Születésnap: ünnepelj velünk és Al Ghaoui Hesnával különleges eseményünkön!

A Mindwell Pszichológiai Központ 1 éves!

Mindwell Születésnap 1.

Még nekünk is hihetetlen, de lassan már 1 éves születésnapunkat ünnepeljük: 2023 májusában nyitotta meg kapuit a Mindwell Pszichológiai Központ! És ha már szülinap, akkor most szeretnénk mi ajándékot adni azoknak, akik az elmúlt egy évben megismertek minket, olvasták blogcikkeinket, részt vettek előadásainkon, csoportfoglalkozásainkon, vagy megtiszteltek bizalmukkal és hozzánk fordultak kihívásaikkal, esetleges elakadásaikkal!

Mindennap tapasztaljuk, hogy a félelem mennyire sok kis résbe bekúszhat az életünkben. Akár már azon a ponton, hogy ha valakinek olyan elakadása van, amit egyedül vagy a család, barátok segítségével nem tud megoldani, mer-e szakemberhez fordulni vele. Hiszünk abban, hogy a mentális egészség eléréséhez és fenntartásához sok félelemmel kell megküzdeni – és hiszünk abban is, hogy a hozzánk fordulók elképesztően bátrak, mert ezt megteszik magukért!

Épp ezért nagy örömmel invitálunk most mindenkit a Mindwell Pszichológiai Központ különleges születésnapi rendezvényére, 2024. május 23-án 17-20 óra között! Új hagyományt szeretnénk teremteni ezzel a rendezvénnyel, ezért minden évben egy kiemelt témát dolgozunk majd fel ezen a jeles napon.

Első szülinapunk témája: „A félelem és megszelidítése”

Díszvendégünk:

Al Ghaoui Hesna, Prima Primissima-díjas riporter, szerkesztő, külpolitikai újságíró és író

Al Ghaoui Hesna

Prima Primissima-díjas riporter, szerkesztő, külpolitikai újságíró és író, aki munkája során rengeteg félelemmel nézett már szembe

Díszvendégünk tapasztalatait a félelemről és annak megszelídítéséről a magyar nyelvű rendezvény során a 18 órakor kezdődő kerekasztal beszélgetésen hallgathatod meg, ahol a Mindwell Pszichológiai Központ szakértőivel együtt ásnak majd a téma mélyére!