Szóbeli felvételire felkészítő csoport

Intenzív csoportfoglalkozás 6. és 8. osztályos gyerekeknek 4 héten át, heti 1,5 órában – a szóbeli felvételire való lelki felkészülés jegyében!

Gimnázium

Már túl vagytok az írásbelin, de úgy érzitek, a neheze még hátravan? Nem vagytok egyedül! Az írásbelit követően a legtöbb gyerek fáradtnak, bizonytalannak éli meg magát és sokszor nem csak izgul, de kifejezetten szorong is a rá váró szóbeli vizsga kapcsán.

A sikeres szóbeli vizsgázás, a pozitív vizsgaélmény kulcsa a gyerek önmagába vetett hitében és kapcsolatteremtési képességében rejlik! Ha szeretnéd őt támogatni, hogy magabiztosan fusson neki a szóbelinek, akkor szeretettel várjuk intenzív, 4 héten át tartó, szóbeli felvételi felkészítő csoportunkba!

Mi vár gyermekedre az intenzív Szóbeli felvételire felkészítő csoportban?

Az alkalmak során a gyerekek megtanulják a vizsgahelyzettel kapcsolatos negatív üzeneteket elengedni, átformálni, személyre szabott önerősítő mondatokat illeszteni helyükre.

Konkrét, pánikoldó technikákat sajátítanak el, melyek hatékonyan segítenek a pillanatnyi stressz kezelésében.

A gyerekek megismerik saját erőforrásaikat, ebből merítve pedig önbizalommal telve tudják megmutatni saját magukat a felvételi beszélgetésen.

A csoportban a gyerekek egymástól is sokat tanulhatnak, és egy támogató, biztonságos légkörben készülhetnek fel lelkileg is az előttük álló kihívásra.

Csoportvezető szakemberünk

Kiknek szól? 6. és 8. osztályos, középiskolai szóbeli felvételi előtt álló tanulóknak

Mikor lesz? Két csoportot indítunk, így 4 héten át hétfőnként 16:30 – 18:00 óra között vagy szerdánként 16:00 – 17:30 óra között találkozunk!

A foglalkozások helyszíne: Mindwell Pszichológiai Központ, Budapest 1122, Goldmark Károly utca 3. fszt. 1.

Mikor indulnak a csoportok?

  • Hétfői csoport: 2024. február 5.
  • Szerdai csoport: 2024. február 7.

Mennyibe kerül? 35 000 Ft / fő

A jelentkezés véglegesítéséhez a foglalkozás díjának 50 %-át szükséges előlegként befizetni. A csoportfoglalkozás lemondása esetén a díj visszatérítésére nincs lehetőség.