Kiskamaszok és az érzelmi hullámvasút

9-12 éves kiskamasz gyerekeknek

Pszichológus

Szeretnéd, ha gyermeked jobban megértené az érzelmeit, és megtanulná, hogyan kezelje hatékonyan a kezdődő kamaszkor okozta kihívásokat és változásokat? Ha 9-12 év közötti iskolás gyermeked van, akkor ez a csoportunk neki szól!

Tudjuk, hogy a kiskamaszkor sokszor összetett és változékony érzelmi tapasztalatokat hozhat! Előfordul, hogy zavarodottnak vagy bizonytalannak érzi magát a gyereked az életében zajló változások miatt? Néha frusztrált és dühös, és olyan is van, hogy már azt sem tudja, mit is érez valójában? Hogyan kezeli az izgalmat, vagy az aggódást, szorongást, amikor kihívásokkal néz szembe?

Az érzelmek sokszínűsége normális és természetes része az életünknek. A Kiskamasz érzelmeink csoport abban segít, hogy kiskamasz gyermeked megismerje és megértse ezeket az érzéseket, emellett pedig hatékony módon kezelni tudja a mindennapok kihívásait és változásait.

Mi vár rá a „Kiskamaszok és az érzelmi hullámvasút” csoportban?

  • Az érzelmi intelligencia fejlesztése: megtanulja az érzelmek felismerését, megértését, és azt, hogyan reagáljon rájuk hatékonyan.
  • A belső erőforrások felfedezése: segítünk megismerni saját erősségeit, melyek által magabiztosabb lehet a mindennapi kihívások megoldásában és erősítik az önelfogadást is
  • Stresszkezelés és konfliktusmegoldás: stresszkezelési és konfliktus-megoldási technikákat tanítunk, amik segítenek a gyerekeknek a mindennapok során jelentkező feszültség kezelésében
  • Empátia és kommunikáció: fejlesztjük a kiskamaszok empátiáját és pozitív kommunikációs készségeit, így jobban megérthetik és támogathatják kortársaikat. Emellett pedig családtagjaikkal való kommunikációjuk is fejlődhet.

A jelentkezés feltétele egy, a szülőkkel történő előzetes konzultáció (1 alkalom). Ennek során beszélgetünk a gyermekről, kedvelt tevékenységeiről, lehetséges szorongásairól és annak okairól, a viselkedéséről.

Csoportvezető szakemberünk

Kiknek szól? 9-12 éves kiskamasz gyerekeknek

Mikor indul? 2024. április 02.

Mikor lesz? 6 héten át keddenként 16.00-17.00

A foglalkozások helyszíne: Mindwell Pszichológiai Központ, Budapest 1122, Goldmark Károly utca 3. fszt. 1.

Mennyibe kerül? 65 000 Ft / fő

A jelentkezés véglegesítéséhez a foglalkozás díjának 50 %-át szükséges előlegként befizetni. A csoportfoglalkozás lemondása esetén a díj visszatérítésére nincs lehetőség.