Kamasz túlélőkészlet: így állj ki magadért!

15-18 éves kamaszoknak

Kamasz

Szeretnéd, ha te vagy a kamasz gyereked magabiztosabban és hatékonyabban kommunikálna, és képes lenne határozottan kiállni az érdekeiért? Ha 15-18 éves gimnazista gyermeked van, akkor ez a csoportunk neki szól!
Tudjuk, hogy ebben az életkorban az érzelmi és társadalmi fejlődés mellett az önbizalom és az asszertivitás kialakítása is kulcsfontosságú. Előfordulhat, hogy gyermeked bizonytalan a véleménye kifejezésében, és nehézségei vannak az önálló döntéshozatalban. A Kamasz túlélőkészlet: így állj ki magadért! csoport célja, hogy segítsen a nagykamaszoknak kialakítani azokat a készségeket, amelyek elősegítik az asszertív kommunikáció mentén megerősödő önazonosságot.

Mi vár rá a Kamasz túlélőkészlet: így állj ki magadért! csoportban?

  • Asszertív kommunikáció fejlesztése: Megtanítjuk, hogyan fejezze ki a véleményét tisztelettel mások iránt, és hogyan érje el, hogy az érdekeit figyelembe vegyék.
  • Önbizalom megerősítése: Segítünk felfedezni a belső erőforrásait és erősségeit, melyek növelhetik az önelfogadást és magabiztossá tehetik a mindennapokban.
  • Konfliktuskezelés: Időt szánunk a konfliktusmegoldás és a stresszkezelés hatékony módszereinek megbeszélésére és gyakorlására, amelyek segítik a nagykamaszt a feszültségek kezelésében és a pozitív megoldások megtalálásában.
  • Empátia és társas készségek: Fejlesztjük az empátiát illetve a társas készségeket, hogy ne csak önmagára, hanem másokra is jól tudjon figyelni.

Csatlakozz hozzánk, hogy együtt építsük fel azokat az eszközöket és készségeket, amelyekre a nagykamasz korban szükség van az élet kihívásainak hatékony kezeléséhez és az önmegvalósításhoz!

Csoportvezető szakemberünk

Kiknek szól? 15-18 éves kamasz gyerekeknek

Mikor indul? 2024. március 28.

Mikor lesz? 6 héten át csütörtökönként 16:00-17:00

A foglalkozások helyszíne: Mindwell Pszichológiai Központ, Budapest 1122, Goldmark Károly utca 3. fszt. 1.

Mennyibe kerül? 65 000 Ft / fő

A jelentkezés véglegesítéséhez a foglalkozás díjának 50 %-át szükséges előlegként befizetni. A csoportfoglalkozás lemondása esetén a díj visszatérítésére nincs lehetőség.