A benned élő erős és független nő

18-25 éves fiatal nőknek

Kiegyensúlyozott

Szeretnéd, ha fiatal nőként magabiztosabb és erősebb lennél? Jó volna a felnőttkor elején végre tisztában lenni saját értékeiddel? Ha 18-25 éves fiatal nő vagy, és szeretnél részt venni egy olyan csoportban, ahol támogatást kapsz a nőiséged és önbizalmad fejlesztéséhez, akkor ez a csoport neked szól!

Tudjuk, hogy a fiatal nők életében számos kihívás és lehetőség rejlik, és a nőiség számos formát ölthet. Tudjuk, hogy ebben az időszakban fontos, hogy megerősítsük önmagunkat és kialakítsuk azt a magabiztosságot, ami segít abban, hogy határozottan éljük az életünket. Ebben a csoportban arra összpontosítunk, hogy megismerjük és elfogadjuk a női szerepek sokszínűségét, és támogassuk egymást ezen az izgalmas felfedezési úton.

A benned élő erős és független nő csoport célja, hogy támogassa a fiatal nőket az önazonosságuk megtalálásában és az önbizalmuk növelésében. 

Mi vár rá A benned élő erős és független nő csoportban?

  • Önértékelés és önelfogadás: Segítünk felfedezni és megerősíteni az egyéni erősségeidet, és támogatjuk az önelfogadás folyamatát.
  • Személyes célok és tervek: Közösen dolgozunk azon, hogy kialakítsd azokat a célokat és terveket, amelyek hozzájárulnak a személyes és szakmai fejlődésedhez.
  • Kommunikációs készségek: Megtanítjuk, hogyan kommunikálj hatékonyan, hogyan húzd meg határaid és hogyan légy jelen magabiztosan az életed különböző területein.
  • Stresszkezelés és önállóság: Fejlesztjük a stresszkezelési technikákat, és segítünk abban, hogy önálló döntéseket hozz, amelyek támogatják az egyensúlyt az életedben.
  • Diverzitás és inkluzivitás: Nyitottsággal és megértéssel fordulunk a nőiesség különböző megnyilvánulásaihoz, és tiszteletteljes és befogadó környezetet teremtünk a csoporton belül.

Csatlakozz hozzánk, és tapasztald meg a közösségi támogatást és inspirációt, amelyek segítenek abban, hogy nőiességed teljes mértékben kibontakozzon, és magabiztosan lépj a jövődbe!

Csoportvezető szakemberünk

Kiknek szól? 18-25 éves fiatal nőknek

Mikor indul? 2024. március 14.

Mikor lesz? 8 héten át csütörtökönként 17.00-18.00

A foglalkozások helyszíne: Mindwell Pszichológiai Központ, Budapest 1122, Goldmark Károly utca 3. fszt. 1.

Mennyibe kerül? 70 000 Ft / fő

A jelentkezés véglegesítéséhez a foglalkozás díjának 50 %-át szükséges előlegként befizetni. A csoportfoglalkozás lemondása esetén a díj visszatérítésére nincs lehetőség.