Szülőcsoport

minden szülőnek

szülőcsoport

Hogyan lehet jutalmazással nevelni? Mit lehet kezdeni szülőként a gyermekkori szorongásokkal? Hogyan óvhatja meg a szülő gyermekét a válás alatt vagy után? Milyen nehézségek várhatnak azokra a szülőkre, akik mozaikcsaládokban nevelik a gyermekeiket? Ha benned is felmerültek ezek vagy ehhez hasonló kérdések, a Szülőcsoport neked szól!

Miért érdemes jelentkezni a Szülőcsoportba?

Mert itt olyan témákat járunk körbe, amelyek minden szülőben gyakran felmerülő kérdések lehetnek. Beszélgetünk majd a szülői szerepeinkben felmerülő dilemmákról, a generációs különbségek által okozott problémákról. Szó lesz majd a gyermekkori szorongás meggyengítéséről, a kamaszok által hozott kihívásokról és a válás okozta krízis kezeléséről is.

A Szülőcsoport interaktív csoportunkban együtt, a saját élményeitek, történeteitek és ötleteitek megosztásával, egymást segítve, biztonságos közegben alakíthatjuk a beszélgetések fókuszát.

Csoportvezető szakemberünk

Hermann-Kiss Fanni

Pszichológus, komplex integratív gyermekkonzulens-jelölt

Kiknek szól? minden szülőnek

Mikor indul? 2023. október 30. (becsatlakozni bármikortól lehet!)

Mikor lesz? 8 héten át hétfőnként 16.30-17.30

Mennyibe kerül? 85 000 Ft / fő

A jelentkezés véglegesítéséhez a foglalkozás díjának 50 %-át szükséges előlegként befizetni. A csoportfoglalkozás lemondása esetén a díj visszatérítésére nincs lehetőség.