Rendben vagyok! önbizalom-fejlesztő csoport

Önbizalom-fejlesztő csoportfoglalkozás 14-18 év közötti kamaszok számára

Mentális egészség

A te kamasz gyermekeddel is előfordul, hogy nehezen találja meg a hangot a társaival, hogy inkább csendben marad, mert úgy érzi, úgysem értenék meg, hogy nem tud és nem is akar olyan lenni, mint az osztályban a hangosak? Vagy hogy néha bizonytalan a saját képességeivel és a jövőjével kapcsolatban? Foglalkoztatja az a kérdés, hogy milyen ember, személyiség ő és az, hogy milyen szeretne lenni?

Miért érdemes csatlakozni a Rendben vagyok! önbizalom-fejlesztő csoporthoz?

A belső bizonytalanság és a változások természetes velejárói a kamaszkornak, de persze ettől még nem feltétlen kellemesek. Tudjuk, hogy a kamasz gyerekeknek fontos támogatást és segítséget nyújtani ebben az izgalmas, ám néha kihívásokkal teli időszakban. Ezért hoztuk létre a Rendben vagyok! önbizalom-fejlesztő csoportot!

Ebben a csoportban együtt kereshetjük  a kamasz kérdéseire a választ. Itt jobban megismerheti önmagad, megtanulhatja megérteni és elfogadni a saját érzéseit. Az asszertív kommunikáció és konfliktusmegoldási technikákkal pedig azon dolgozunk majd vele együtt, hogy magabiztosabban legyen jelen a társas kapcsolataiban is. Várjuk szeretettel a te tinédzser gyermekedet is csoportunkban!

Csoportvezető szakemberünk

Dr. Koltói Lilla

Dr. Koltói Lilla

Tanácsadó szakpszichológus, CBT terapeutajelölt, gyászcsoportvezető, egyetemi adjunktus

Kiknek szól? 14-18 éves kamaszoknak

Mikor indul? 2023. november 10.

Mikor lesz? 8 héten át péntekenként 16.00-17.30

Mennyibe kerül? 85 000 Ft / fő

A jelentkezés véglegesítéséhez a foglalkozás díjának 50 %-át szükséges előlegként befizetni. A csoportfoglalkozás lemondása esetén a díj visszatérítésére nincs lehetőség.