Nővé válás csoport

18-29 éves lányoknak és nőknek

Kamasz

Veled is előfordul, hogy azt gondolod, nem felelsz meg a környezeted elvárásainak, nem úgy reagálnak rád, ahogy neked jó lenne? Eleged van abból, hogy a cuki jó kislányt akarják benned látni, vagy éppen a hódító dívát, aki semmiképp nem akarsz lenni?  Unod, hogy állandóan noszogatnak, mikor leszel már hattyú, miközben te kiskacsaként is jól elvagy?  Akkor a Nővé válás csoportfoglalkozásunk neked szól!

Az, hogy a mai világban milyen az ideális nő, nehéz egyértelműen megmondani: a tökéletes kinézetű, a gyámolításra szoruló, a harcos amazon vagy az, aki a jég hátán is boldogul? Más elvárások fogalmazódnak meg a közösségi médiában, és mást hallasz a szüleidtől, barátaidtól. Egyáltalán, mekkora terhet veszel magadra azzal, ha ideális nővé szeretnél válni?

Miért ajánljuk neked a Nővé válás csoportfoglalkozást?

Mert ebben a csoportban önismereti játékok, feladatok és beszélgetések segítségével rátalálhatsz a női énedre. Tisztázhatod a dilemmáidat, és elérheted, hogy a női éned harmonikusan illeszkedjen a többi szereped közé. Hogy úgy érezd, önmagad lehetsz! 

A Nővé válás csoportban nyolc héten át, hetente egyszer találkozunk majd, ahová menet közben is csatlakozhatnak tagok.

Csoportvezető szakemberünk

Dr. Koltói Lilla

Dr. Koltói Lilla

Tanácsadó szakpszichológus, CBT terapeutajelölt, gyászcsoportvezető, egyetemi adjunktus

Kiknek szól? 18-29 év közötti lányoknak és nőknek

Mikor indul? 2023. november 10. (becsatlakozni bármikortól lehet!)

Mikor lesz? 8 héten át péntekenként 18.00-19.30

Mennyibe kerül? 85 000 Ft / fő

A jelentkezés véglegesítéséhez a foglalkozás díjának 50 %-át szükséges előlegként befizetni. A csoportfoglalkozás lemondása esetén a díj visszatérítésére nincs lehetőség.