Kiskamasz érzelmeink csoport

9-12 éves iskolás gyermekek számára

Pszichológus

Szeretnéd, ha gyermeked jobban megértené az érzelmeit, és megtanulná, hogyan kezelje hatékonyan a kezdődő kamaszkor okozta kihívásokat és változásokat? Ha 9-12 év közötti iskolás gyermeked van,, akkor a “Kiskamasz érzelmeink” csoportunk neki szól!

Tudjuk, hogy a kiskamaszkor sokszor összetett és változékony érzelmi tapasztalatokat hozhat! Előfordul, hogy zavarodottnak vagy bizonytalannak érzi magát a gyereked az életében zajló változások miatt? Néha frusztrált és dühös, és olyan is van, hogy már azt sem tudja, mit is érez valójában? Hogyan kezeli az izgalmat, vagy az aggódást, szorongást, amikor kihívásokkal néz szembe?

Az érzelmek sokszínűsége normális és természetes része az életünknek. A Kiskamasz érzelmeink csoport abban segít, hogy kiskamasz gyermeked megismerje és megértse ezeket az érzéseket, emellett pedig hatékony módon kezelni tudja a mindennapok kihívásait és változásait.

Mi vár rá a „Kiskamasz érzelmeink” csoportban?

  • Az érzelmi intelligencia fejlesztése: megtanulja az érzelmek felismerését, megértését, és azt, hogyan reagáljon rájuk hatékonyan.
  • A belső erőforrások felfedezése: segítünk bővíteni az önismeretet és erősíteni az önelfogadást
  • Stresszkezelés és konfliktusmegoldás: stresszkezelési és konfliktus-megoldási technikákat tanítunk, amik segítenek a gyerekeknek a mindennapi kihívások kezelésében
  • Empátia és kommunikáció: fejlesztjük a kiskamaszok empátiáját és pozitív kommunikációs készségeit, így jobban megérthetik és támogathatják kortársaikat és családtagjaikat

A jelentkezés feltétele egy, a szülőkkel történő előzetes konzultáció (1 alkalom). Ennek során beszélgetünk a gyermekről, kedvelt tevékenységeiről, lehetséges szorongásairól és annak okairól, a viselkedéséről.

Csoportvezető szakemberünk

Budavári Eszter

Budavári Eszter

Pedagógiai szakpszichológus

Kiknek szól? 9-12 éves iskolás gyerekek számára

Mikor indul? 2023. szeptember 25.

Mikor lesz? 8 héten át minden hétfőn 16:30-17:30 (kivéve ünnepnap)

Mennyibe kerül? 85 000 Ft / fő

A jelentkezés véglegesítéséhez a foglalkozás díjának 50 %-át szükséges előlegként befizetni. A csoportfoglalkozás lemondása esetén a díj visszatérítésére nincs lehetőség.