Kisiskolás parapukkasztó csoport

Alsós kisiskolás gyermekek számára

Pszichológus

Fedezze fel gyermeked a bátorságát és szabaduljon meg a szorongásától a Kisiskolás parapukkasztó csoportban!

Az iskolai élet első évei tele vannak új kihívásokkal és izgalmakkal. Ha a gyermeked néha úgy érzi, a szorongás eluralkodik rajta és megnehezíti a mindennapjait, akkor itt az idő, hogy felfedezze belső bátorságát és megtanuljon lépést tartani a kihívásokkal!

Mi vár rá a Kisiskolás parapukkasztó csoportban?

Először is egy támogató közösség, ahol olyan kisiskolásokkal találkozhat, akik hasonló érzéseket tapasztalnak meg. A csoportvezető segítségével felfedezheti, mi áll a nehéz érzései hátterében, és olyan hasznos technikákat tanulhat, amik segítenek leküzdeni a félelmeit, szorongásait.

Ha fél a szerepléstől, nehezebben talál barátra a suliban a sok gyerek között, akkor itt a helye! A Kisiskolás parapukkasztó csoportban épp ilyen és ehhez hasonló félelmekkel fogunk közösen megküzdeni, és legyőzni, de legalábbis alaposan meggyengíteni ezeket. Segítünk megmutatni, hogy a félelem teljesen természetes érzelem, negatív hatásait pedig egy kis humorral, játékkal, alkotással, mesével, relaxációs gyakorlatokkal csökkenteni is tudjuk. Így gyermeked magabiztosabbnak és bátrabbnak érezheti majd magát.

Mit fogunk csinálni a csoportfoglalkozásokon?

  • Játékos foglalkozások és interaktív feladatok segítségével fedezzük fel gyermeked belső erősségeit.
  • Olyan módszereket sajátítunk el, amik segítenek csökkenteni a szorongást és az izgalmakat.
  • Kreatív tevékenységekkel – rajz, játékok, mesék stb. – dolgozzuk fel az érzéseket és megosztjuk egymással tapasztalatainkat.

Szerezzen gyermeked új barátokat és tanuljunk meg együtt megszabadulni a szorongás terhétől a Kisiskolás Parapukkasztó csoportban!

A helyek száma korlátozott, ezért jelentkezz mielőbb!

A jelentkezés feltétele egy, a szülőkkel történő előzetes konzultáció (1 alkalom). Ennek során beszélgetünk a gyermekről, kedvelt tevékenységeiről, szorongásának lehetséges okairól, a szorongást mutató viselkedéséről.

Csoportvezető szakemberünk

Hermann Kiss Fanni

Pszichológus, Komplex integratív gyermekkonzulens-jelölt

Kiknek szól? alsós kisiskolás gyerekeknek

Mikor indul? 2023. szeptember 19.

Mikor lesz? 8 héten át minden kedden 16.30-17.30

Mennyibe kerül? 85 000 Ft / fő

A jelentkezés véglegesítéséhez a foglalkozás díjának 50 %-át szükséges előlegként befizetni. A csoportfoglalkozás lemondása esetén a díj visszatérítésére nincs lehetőség.