Kamaszodó csoport

14-17 éves kamasz gyermekek számára

Kamasz szerelem

Te is azt tapasztalod, hogy kamasz gyermeked érzelmei össze-vissza hullámoznak, magukkal sodorva akár a környezetet is? Szeretnél segíteni, hogy a kihívásokkal és izgalmakkal teli időszakban jól boldoguljon?

A Kamaszodó csoportfoglalkozás során 8 héten keresztül, kiscsoportos formában foglalkozunk a 14-17 éves kamaszok számára legizgalmasabb témákkal.

Mi vár gyermekedre a KAMASZODÓ csoportban?

  • Érzelmi intelligencia fejlesztése: Megtanuljuk felismerni és megérteni, hogyan kezelheti hatékonyan az érzelmeit a mindennapi életben.
  • Kortárs kapcsolatok építése: Körbejárjuk az egészséges baráti és romantikus kapcsolatok kialakításának kérdéskörét és a konfliktusok kezelési lehetőségeit.
  • Stressz és szorongás csökkentése: Kipróbálunk olyan stresszkezelő technikákat, amikkel jobban boldogulhat gyermeked a mindennapok kihívásaival.
  • Önértékelés és önbizalom: Támogatjuk az egészséges önértékelés és önbizalom kialakításában, hogy magabiztosan tudjon kiállni önmagáért.

A csoportban a kamasz gyerekek megoszthatják egymással gondolataikat és érzéseiket, és meghallgatják mások történeteit is. A csoportfoglalkozás folyamán akár olyan kapcsolatokra is szert tehet, amik hosszú távú barátsággá is alakulhatnak.

Ha szeretnéd, hogy a kamasz gyermeked kiegyensúlyozottabb, magabiztosabb legyen, akkor várjuk őt a Kamaszodó csoportunkban!

Csoportvezető szakemberünk

Hermann Kiss Fanni

Pszichológus, Komplex integratív gyermekkonzulens-jelölt

Kiknek szól? 14-17 éves nagykamaszok számára

Mikor indul? 2023. szeptember 22.

Mikor lesz? 8 héten át minden pénteken 17-18 óra

Mennyibe kerül? 85 000 Ft / fő

A jelentkezés véglegesítéséhez a foglalkozás díjának 50 %-át szükséges előlegként befizetni. A csoportfoglalkozás lemondása esetén a díj visszatérítésére nincs lehetőség.