Gimis leszek csoport

12-14 éves gimnáziumba készülő diákoknak

Gimnázium

Gyermeked gimnáziumi felvételire készül? Még nem tudod pontosan, hogyan nézzetek szembe ezzel a kihívással? Szeretnéd, ha magabiztosan és kiegyensúlyozottan, mentálisan megerősödve venné az akadályokat?

Akkor a „Gimis Leszek” tanulásmódszertan és vizsgafelkészülés fókuszú csoportunk nektek szól! Kiscsoportos formában 8 héten keresztül heti egy alkalommal gyermeked támogató közegben készülhet fel a megmérettetésre.

Miért érdemes csatlakozni hozzánk?

  • Pszichológiai segítség: Tapasztalt szakembereink olyan módszereket és technikákat tanítanak gyermekednek, amelyek segítenek a stressz kezelésében és az érzelmi kiegyensúlyozottság elérésében a vizsgák előtt.
  • Belső erősségek felfedezése: Gyermeked megtudhatja, hogyan ismerheti fel és használhatja ki a saját erősségeit és képességeit a felkészülés során.
  • Önbizalom és motiváció: Támogató légkörben építjük, erősítjük a gyerekek önbizalmát és motivációját, hogy magabiztosan vágjanak neki a felvételi vizsgáknak.
  • Stresszmentes felkészülés: Segítünk megérteni és kezelni a vizsgákkal kapcsolatos szorongásaikat és aggodalmaikat, hogy fókuszáltan tudjanak tanulni és előre lépni.

A „Gimis Leszek” csoportunk segítségével gyermeked felkészülten és magabiztosan teheti meg a következő lépést az iskolai pályafutásában. Várjuk nagy szeretettel!

Csoportvezető szakemberünk

Budavári Eszter

Budavári Eszter

Pedagógiai szakpszichológus

Kiknek szól? 12-14 éves gimnáziumba készülő diákoknak

Mikor indul? 2023. szeptember 27.

Mikor lesz? 8 héten át szerdánként 16.30-17.30

Mennyibe kerül? 85 000 Ft / fő

A jelentkezés véglegesítéséhez a foglalkozás díjának 50 %-át szükséges előlegként befizetni. A csoportfoglalkozás lemondása esetén a díj visszatérítésére nincs lehetőség.