Felsős stresszmentesítő csoport

5-6. osztályos tanulóknak

Pszichológus

Nehezebb az átállás a suliban a kamaszkor küszöbén? Nagynak is érzi magát a gyerek, meg nem is, miközben nehezen igazodik ki az érzésein? Jó lenne pár eszköz a konfliktusok kezeléséhez? Szeretné jobban megismerni önmagát? A Felsős Stresszmentesítő csoportunkban felfedezheti önmagát és megteheti a belső harmóniához vezető út első lépéseit! Ha szeretnéd, hogy felfedezze az erősségeit és fejlessze a készségeit, várjuk szeretettel Felsős Stresszmentesítő csoportunkba! Kiscsoportos formában 8 héten keresztül, heti egy alkalommal dolgozunk majd azon, ki miben erős és mi az, amit fejleszteni szeretne.

Mi vár rá a Felsős Stresszmentesítő csoportban?

Játékos és interaktív módon együtt tekintünk rá az erősségeire és azokra a területekre, amiket még fejleszteni szeretnénk. A kommunikációs és konfliktuskezelő készségei is kifinomodnak és fejlődnek , így könnyebben boldogul majd a mindennapokban.

Alkotunk és beszélgetünk, gyermeked szituációs játékokkal tesztelheti magát, hogy aztán a valós élethelyzetekben is magabiztosan és hatékonyan tudjon reagálni. Velünk megtapasztalhatja, hogy egy elfogadó közösségben megoszthatóvá válnak az örömök és a nehézségek egyaránt.

A célunk, hogy átbeszéljük az 5-6. osztályos diákokat érintő fontos témákat, mint például a barátkozás kihívásait, a felnőttekkel való együttműködést és a kihívásokkal teli iskolai helyzeteket. Itt mindenki megtalálja a helyét, és egy olyan közösség részévé válik, ahol támogatva érezheti magát.

Ez a csoport egy izgalmas utazás lesz gyermekednek önmaga felfedezésében és az új barátok megismerésében! Jelentkezzetek most a Felsős Stresszmentesítő csoportunkba a MindWell Pszichológiai Központban!

Csoportvezető szakemberünk

Felnőtt Pszichológus

Mariháziné Dombi Annamária

Tanácsadó szakpszichológus, egyetemi tanársegéd

Kiknek szól? 5-6. osztályos tanulóknak

Mikor indul? 2023. november 8.

Mikor lesz? 8 héten át szerdánként 16.00-17.00

Mennyibe kerül? 85 000 Ft / fő

A jelentkezés véglegesítéséhez a foglalkozás díjának 50 %-át szükséges előlegként befizetni. A csoportfoglalkozás lemondása esetén a díj visszatérítésére nincs lehetőség.