Érzelmek tengerén intenzív csoport

1-4. osztályos kisiskolás tanulóknak

Gyerek pszichológia

Milyen érzelmek kavarognak bennem? Miért lehet jó nekem a szomorúság vagy a harag? Hogyan fejezzem ki úgy az érzéseimet, hogy azokat mindenki megértse? Hogyan tudom kezelni a számomra nem olyan kellemes érzéseket? Mit érezhetnek a körülöttem lévők? Az Érzelmek tengerén csoportfoglalkozásunk keretein belül ezekhez a kérdésekhez kapnak eszközöket a kezükbe az 1-4. osztályos kisiskolás gyerekek, így könnyebben ismerhetik fel, mutathatják ki és kezelhetik érzéseiket.

Miért érdemes csatlakozni az Érzelmek tengerén csoporthoz?

Mert fókuszban az érzelmek felismerése és kezelése lesz. A csoportfoglalkozás során olyan izgalmas utazásra invitáljuk a gyerekeket, ahol képzeletben felszállunk egy hajóra, és útra kelünk az érzelmeink tengerén. Minden nap megismerkedünk egy-egy alapérzelemmel, amelyek között bizony vannak olyanok is, amik váratlan viharként még a képzeletbeli hajónkat is felboríthatják. Mesékkel, játékos feladatokkal, szerepjátékokkal és alkotással fogjuk megerősíteni a hajónkat és műszereit, hogy minél hamarabb felismerjük a viharos időjárás közeledtét és ügyesebben navigáljunk a hullámokon át. Várjuk a te gyermekedet is szeretettel az Érzelmek tengerén csoportfoglalkozásunkon!

A jelentkezés feltétele:

  • szülőkkel előzetes konzultáció (1 alkalom, 30 perc), amelynek során beszélgetünk a gyermekről, kedvelt tevékenységeiről és az érzelmekkel való kapcsolatáról
  • csoport végén visszajelző konzultáció a szülőknek

Csoportvezető szakemberünk

Hermann-Kiss Fanni

Pszichológus, komplex integratív gyermekkonzulens-jelölt

Kiknek szól? 1-4. osztályos kisiskolás tanulóknak

Mikor lesz? Az őszi szünetben, 2023. október 30-31. és november 2-3. napokon, mindennap 9-12 óra között

Mennyibe kerül? 70 000 Ft / fő

A jelentkezés véglegesítéséhez a foglalkozás díjának 50 %-át szükséges előlegként befizetni. A csoportfoglalkozás lemondása esetén a díj visszatérítésére nincs lehetőség.

A csoportba való jelentkezés lezárult! Ha csoportfoglalkozást keresel, figyelmedbe ajánljuk további csoportjainkat is!