Tudatos önismereti csoport kiskamaszoknak

10-14 éves kiskamasz gyerekeknek

Belső utakon - kreatív önkifejezés kiskamaszoknak csoportfoglalkozás

Vajon mi minden vár ránk a belső utakon tett kalandozás során? Egyedülálló kalandra hívjuk a kiskamasz gyerekeket saját belső útjaik felfedezésére, miközben  lehetőséget kapnak az elcsendesülésre, befelé figyelésre, kreatív képzelőerejük és önkifejezésük fejlesztésére.

Mi vár rá a Tudatos önismereti csoport kiskamaszoknak foglalkozásain?

Az úgy nevezett vezetett relaxációk és az ezeket kiegészítő művészetterápiás technikák remekül segítik a 10-14 éves korosztályt abban, hogy elmélyíthessék az önmagukról való tudásukat.

A csoportfoglalkozás során az a célunk, hogy egy inspiráló környezetet teremtsünk, ahol a gyerekek felfedezhetik kreatív képzelőerejüket. Ebben a biztonságos közegben fejleszthetik önmagukat és relaxálhatnak is. A csoportfoglalkozás során olyan gyakorlatsorral dolgozunk, ami egyedülálló módon ötvözi az ehhez szükséges elemeket – így a gyerekeknek élménnyé váljon az önkifejezés és az önismeret.

Ha szeretnéd, hogy gyermeked nagy magabiztossággal közlekedjen belső útjain, és szívesen megmutatnád neki, hogy képes kreatív oldalát is megélni, rejtett tehetségeit kibontakoztatni, itt a helye!

Nyári ,,táborunk”: félnapos (3 órás), étkezés nélküli, napközis nyári tábor.

Csoportvezető szakemberünk

Budavári Eszter Pedagógiai szakpszichológus

Budavári Eszter

Pedagógiai szakpszichológus

Kiknek szól? 10-14 éves kiskamasz gyerekeknek

A csoportfoglalkozás időtartama:

  • 2024. július 1-5., hétfőtől péntekig 13-16 óra
  • 2024. július 8-12., hétfőtől péntekig 9-12 óra

Mennyibe kerül? 65 000 Ft / fő

Maximális létszám: 8 fő

A jelentkezés véglegesítéséhez a foglalkozás díjának 50 %-át szükséges előlegként befizetni. A csoportfoglalkozás lemondása esetén a díj visszatérítésére nincs lehetőség.

Ha többen jelentkeztek egyszerre, 10% kedvezményt kaptok a csoportfoglalkozás díjából! A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható!